Classes de Reforç Escolar

Enguany el club ha tingut l'idea de proporcionar a tots els sòcis/es del club un nou servei educatiu als nedadors/es que necessitin una ajuda en els seus estudis escolars. Des del club oferim classes de reforç escolar, individuals o per grups a uns preus molt ajustats.

En aquestes classes,  els nostres monitors ajudaràn als estudiants a entendre i comprendre les diferents assignatures escolars, a la realització dels deures de cada una d'elles i a l'ensenyament de diverses tècniques d’estudi i organització del temps. La finalitat és poder compaginar esport-educació de la millor manera possible obtenint el màxim rendiment en ambdos casos. 


  
   imatges d'algunes de les classes iniciades aquest mes d'Octubre

Els nostres monitors són: 
  • La Núria Vilà, entrenadora de l'equip benjamí i prebenjamí del club, i actualment estudiant de 4t de grau de Mestre d'Educació Primària  a la Universitat de Vic.
  • En Sergi Vivet, director tècnic i entrenador de les categories aleví, infantil, júnior i absolutes del club. Llicenciat en Ciències de l'activitat física i l'esport a la universitat de Vic. I Màster de Formació del Professorat d'Educació Secundària, en l'especialitat d'Educació Física. 
Per a més informació podeu consultar al següent enllaç:  Classes de reforç