Organigrama

PRESIDENT Pere Vilà de Santiago (1960)


-  Entrenador del C.N.Castellfollit des de 1975
-  President del C.N.Castellfollit des de 2002
-  Professor d’EGB en Ciències Socials
-  Professor especialista en Educació Física
-  Professor especialista en Religió               
-  Entrenador Nacional (nivell 2) per “ Escuela Nacional de Entrenadores “
-  Àrbitre de natació i waterpolo
-  Títol de coordinació i gestió de instal·lacions esportives.ENTRENADOR Sergi Vivet tarrés (1991) (Col·legiat COPLEFC núm. 54897)
·     Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Vic. Especialitzat en Gestió esportiva.

·     Master en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, FP i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat de Vic.

·   Campió de Catalunya de natació en la prova dels 400m lliures i sots-campió en els 1500m lliures. Entrenador de natació des dels 20 anys i actualment director tècnic i entrenador de natació del club Natació Castellfollit. ENTRENADORA Núria Vilà Collmalivern (1994)

·   Estudiant 4t any de Mestre d’Educació Primària amb especialització d’Educació Física a la Universitat Central de Catalunya, UVic.
·   He participat a Campionats de Catalunya de Natació amb les categories pre i benjamines, alevines i infantils. He nedat sempre per el meu club que és el Club Natació Castellfollit.
·   Des dels 16 anys que estic d’entrenadora dels benjamins, prebenjamins i escola de natació. 


·     ENTRENADOR - Albert Espigulé Culebras (1971)·  Graduat escolar i posteriorment estudis de tècnic en climatització.
·     Nedador, entrenador i  col·laborador (en diferents etapes) del Club Natació Castellfollit desde el 1980